Dag 1 : Brussel - London - San Francisco

8 juli 2013

Gisterenavond al onze bagage in de auto geladen dus nu nog de laatste prulletjes in de rugzak steken en de checklist overlopen: alle lichten uit ? koffiezet uit ? alle documenten bij ?  alle deuren op slot gedaan ?
Alles OK en we vertrekken naar Brussel met onze eigen auto.
Parkeren doen we op de holiday parking - reservation zone bij de luchthaven van Zaventem. (vooraf te reserveren via de site van Brussels Airport) 5 minuutjes wandelen en je bent in de vertrekhal.

Vlucht Brussel - London :
Na de eerste wijziging door United Airlines volgt nu een tweede verrassing. We zitten weer niet (net als vorig jaar) naast elkaar. Na een hele discussie met de balie-medewerkster van United Airlines blijkt dat ze ons niet kunnen helpen voor de vlucht naar London maar voor de vlucht naar San Francisco zou alles wel in orde zijn.

We zijn veel te vroeg, dus heb ik nog ruim tijd voor een lekkere koffie.

London Heathrow:
door de crash van vorige week vertrekt onze vlucht naar San Francisco 1 u later. Onze stopover duurt hierdoor bijna 5 u. Tijd genoeg dus. We kijken wat naar de winkeltjes, facetimen met de familie en gaan heerlijk eten.

Uit ons raampje hebben we eerst zicht op het zonnige California en daarna, net voor het landen, kunnen we mooi de muur van mist zien die boven de oceaan hangt.


Uiteindelijk landen we met 2 u vertraging in San Francisco.
Lokale tijd 18u30'.

We gaan naar Avis om onze gereserveerde huurauto op te halen.
Tweede verrassing van de dag. Onze auto is er niet maar ze kunnen ons een andere meegeven zonder extra kosten. Crossover SUV of Dodge Challenger? Kleur: wit, grijs of rood?
Sander heeft snel gekozen.
We rijden om 19u45' weg met een rode Dodge Challenger !!!
Zoon in de wolken (en mama eigenlijk ook)

Na check-in bij het hotel gaan we nog te voet naar Hard Rock Café bij Pier 39 voor ons avondmaal.
We maken het niet te laat want we zijn moe, het was een lange dag.